Cookies

Generelt

En cookie er en lille datafil, der indsamler digitale fodspor om brugerne, når de færdes online. Cookie bliver gemt på brugerens computer, tablet eller smartphone, når denne besøger hjemmesiden. Ved at gøre brug af vores hjemmeside og vores funktioner samt tjenester, giver du samtykke til, at vi må placere cookie på din computer, tablet eller smartphone.

Hvilke cookies bruger vi

  1. Tekniske cookies:
    • Disse cookies bruges til at sikre at vores hjemmeside fungerer korrekt.
  2. Statistik cookies:
    • Disse cookies indgår i vores analyser af hvilke informationer, funktioner, tjenester og andet der bruges på vores hjemmeside, således at vi kan forbedre og optimere brugeroplevelsen.
  3. Personaliserede cookies:
    • Disse cookies bruges til at give os et indblik i hvilke informationer, funktioner, tjenester og andet der bruges på vores hjemmeside, som du finder mest relevant, således at vi kan give et dig mere målrettet og relevant indhold.
  4. Markedsførings cookies:
    • Fungerer på samme måde som personaliserede cookies. Forskellen ligger i at disse cookies, og de oplysninger de indsamler, bruges i kommercielt øjemed, således at vi kan give dig mere målrettede og relevante tilbud i form af annoncer etc.

Sådan undgår du cookies
Du kan fjerne cookies fra indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. På de fleste browsere vil det være muligt at slette dine cookies ved brug af CTRL+SHIFT+DELETE.

Kontakt
Har du spørgsmål eller andre former for henvendelser, kan vi kontaktes på følgende:

Mail: admin@spilbonus.dk

Privatlivspolitik

Generelt

Beskyttelsen og respekten for dit privatliv er meget vigtigt for os hos spilbonus.dk. Vi bestræber os altid på at behandle dine personlige oplysninger på en forsvarlig og hensigtsmæssig måde. Oplysninger og information du måtte give os, vil altid blive behandlet fortroligt, og videregives kun hvis det tjener et nødvendigt formål for at bruge vores tjenester og funktioner.

Ved at bruge vores tjenester accepterer du, at spilbonus.dk indsamler og bruger dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik. Denne privatlivspolitik forklarer endvidere, hvordan spilbonus.dk og vores samarbejdspartnere indsamler, deler og bruger dine personoplysninger. Når vi indsamler dine data, sker det efter gældende dansk lov. Har du spørgsmål vedrørende vores indsamling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på vores kontaktinformation. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden.

Indsamling og anvendelse af personlige oplysninger
Ved at gøre brug at vores tjenester, vil du komme ud for at skulle udlevere personlige informationer. Spilbonus.dk indsamler oplysninger om dig, når du:

  1. Skriver dig op til vores nyhedsbrev, tilmelder dig konkurrencer eller bruger vores kontaktformular således at vi kan:
    • Svare på dine henvendelser.
    • Sende dig vores seneste nyhedsbrev.
    • Kontakte dig vedrørende vores konkurrencer.

Personlige oplysninger og tredjepart
Spilbonus.dk vil aldrig offentliggøre, sælge eller på anden vis videregive dine personlige oplysninger uden dit klare og udtrykkelige samtykke, medmindre det er nødvendigt for at fuldføre en form for tjeneste. Vi sikrer os altid, at vores partnere garanterer for sikkerheden af dine personlige oplysninger.

Dine rettigheder
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Har du spørgsmål i forhold til dine rettigheder, eller ønsker du at gøre brug af dem, skal du kontakte os. Du finder vores kontakt information nederst på sidste side. Dine rettigheder er som følger:

  1. Ret til at se oplysninger (indsigtsret).
    • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig.
  2. Ret til berigtigelse (rettelse).
    • Du har ret til at få ukorrekte personoplysninger rettet.
  3. Ret til sletning.
    • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores generelle sletning indtræffer.
  4. Ret til begrænsning af behandling.
    • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne, bortset fra opbevaring, med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  5. Ret til indsigelse.
    • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
  6. Ret til at trække samtykke tilbage.
    • Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, du måtte have afgivet i forbindelse med at have afgivet dine personlige oplysninger. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os. Du finder vores kontaktinformation nederst på sidste side.
  7. Ret til at transportere oplysninger (dataportabilitet).
    • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personlige oplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder på datatilsynet.dk.
  8. Ret til at klage.
    • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personlige oplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Opbevaring af data
Vi vil ikke opbevare dine personlige oplysninger i længere tid, end hvad der er nødvendigt for at opfylde de formål, der er nævnt i denne privatlivspolitik. I visse tilfælde vil vi opbevare dine personlige oplysninger, efter at du har slettet, deaktiveret, eller på anden vis er færdig med at bruge vores tjenester, dette for at overholde vores juridiske forpligtelser.

Lovhjemmel
Når vi indsamler dine data, sker det efter gældende dansk lov. Har du spørgsmål vedrørende vores indsamling af dine personlige oplysninger, kan du kontakte os på vores kontaktinformation. Du finder vores kontaktinformation nederst på siden.

Kontakt
Har du spørgsmål eller andre former for henvendelser, kan vi kontaktes på følgende mail:

Mail: admin@spilbonus.dk