Betting og odds for begyndere

Spilbonus DK
April 2, 2021
120 Views

Få odds og betting tips og råd for begyndere

Er man ny til at bette og oddse, kan det være godt med en lille guide der kan hjælpe en godt på vej.

Vi har derfor samlet lidt tips og råd, så du bliver helt klar til at komme i gang med at spille.

Indholdsfortegnelse

Generelt om betting og odds

Det kan være utroligt underholdende at følge med i sport og andre begivenheder, men har man først prøvet samtidig at have penge på højkant, så får underholdningen lige det ekstra. 

Der findes ikke meget federe end at se sin vinderkupon gå hjem i overtiden af den sidste kamp, så man kan have lidt ekstra lommepenge med på ferien!

Det kan være en god ide at sætte sig ind i de forskellige måder at oddse på, og derfra finde ud af hvilke typer der passer bedst til en selv. 

Er man mest til live-betting, eller kan man bedre lige at lave kuponer før kampene starter, de såkaldte før-kampsvæddemål? Spiller man på hvem der vinder og taber, eller spiller man på hvor mange mål der kommer?

Hvis man er ny til det at bette og oddse, eller bare gerne vil have lidt betting tips og råd, så læs med her.

Hvordan man better og oddser

Man better og oddser ved at udvælge en kamp eller flere i en given sportsgren, eller anden form for begivenhed, Herefter placerer man sit væddemål, og afventer resultat af kampene eller begivenheden man har væddet på.

Gevinsten afgøres ud fra hvor meget dit væddemål giver igen. Har du eksempelvis spillet på en kamp med oddset 2.0 får du din gevinst 3x igen. Har du derimod spillet på flere kampe, med et samlet odds på 10.0, så får du din gevinst 10x tilbage. 

Man bør derfor allerede fra start overveje om man vil spille på en enkelt kamp, og være lidt mere sikker på at den går hjem, i stedet for at være afhængig af flere kampe, men så til gengæld have muligheden for at vinde de større gevinster.

Live-betting og før-kampsvæddemål

Typer af væddemål tager også form af live-betting og før-kampsvæddemål. Ved før-kamps-væddemål placere du dit væddemål inden kampen, uden hensyn til hvordan kampen kommer igang, og forløber. 

Ved live-betting forstås den måde hvorpå man spiller på kampen, efter den er gået i gang. Det kan komme med forskellige fordele og ulemper, om man spiller på før-kamps-væddemål eller online-betting.

Mange kan godt lide live-betting da det giver en mulighed for at tage kampens temperatur inden man spiller. Det kan dog også hurtigt være farligt at have ramt et odds, men se på kampen at dem man har spillet på er under pres. 

Det kan føre til at man sælger sit væddemål før tid, potentielt med tab, eller mindre gevinst til følge. Derfor er der også mange der foretrækker før-kamps-væddemål, fordi de er nødsaget til at vente til kampen er færdig for at vide om de vinder eller ej.

Omvendt giver live-betting dig den mulighed bedre at kunne bedømme hvem der er bedst på dagen. Eksempelvis et hold der er anset som underdog, men som i kampen er bedre. På den måde kan live-betting være en fordel fremfor før-kamps-væddemål.

Typer af væddemål

Man kan finde utallige former for væddemål at oddse og bette på. Blandt de normale er selvfølgelig fuldtid resultat, hvor man vælger enten hjemmeholdet, en uafgjort, eller udeholdet til at vinde. Andre former for væddemål tæller alt fra at gætte første målscorer, til flest hjørnespark.

Det kan være en god ide at holde overblik over på hvilke væddemåls typer man har mere succes end med andre. Er man eksempelvis god til at spotte om hvorvidt der bliver scoret flere mål i kampen eller ej, bør man oftere spille denne type for spil, end på spil hvor man ikke har så stor succes.

En nyere type af væddemål du kan finde på diverse betting sites, er at bygge væddempl. Normalt er det ikke muligt at have flere væddemål fra samme kamp på den samme kupon.

Det ændre byg væddemål dog på, for her kan du vælge flere væddemål fra samme kamp og bygge dem sammen. Byg væddemål findes både som live og som før-kamps-væddemål.

Få flere odds og betting tips

Er du interesseret i at få flere odds og betting tips, så kan du med fordel besøge vores side med betting guides.

Her finder du en lang række gode råd og betting tips, som giver dig en fordel når du er i gang med at bette og oddse.

Når du har læst vores betting guides er det på tide at prøve kræfter med den virkelige betting verden. For at hjælpe dig godt i gang har vi samlet en masse fordelagtige betting bonus tilbud til nye spillere til en lang række betting sider på det danske og udenlandske marked.

Author Spilbonus DK