Betting bonus

Få din betting bonus her!

Betting bonusser

Unibet

100% indbetalingsbonus op til 1000 kr.

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt |

Betfair

100% indbetalingsbonus op til 1000 kr.

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt |

888 Sport

Indbetalingsbonus med matchende free bet op til 500 kr.

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt |

Betting bonus

NordicBet

500 kr. free bet efter omsætning på 500 kr.

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt |

Mr. Green

500 kr. free bet ved indbetaling af minimum 75 kr.

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt |

Få din betting bonus

I det følgende kan du få mere information om hvordan du får del i din betting bonus, samt de forskellige typer af betting bonus du kan få, herunder velkomst- og loyalitetsbonusser.

Kom godt i gang med din betting bonus

På denne side finder du en oversigt over bonusser til diverse danske og udenlandske betting sider. Disse bonusser er såkaldte velkomstbonusser og gælder derfor kun for nye spillere.

Bemærk at der ofte vil være forbundet et indbetalingskrav med din bonus, hvilket vil sige at du skal indbetale et kvalificeret beløb før du er berettiget til din velkomstbonus. Denne type af bonus kaldes for en indbetalingsbonus, og er som sagt den type af velkomstbonus som er mest almindelig.

Du vil dog også opleve at få en velkomstbonus uden krav om indbetaling, en såkaldt bonus uden indbetaling. Disse bonusser er selvsagt yderst populære, da kommer helt uden risiko for at miste penge, og dermed er en gratis chance for at vinde den helt store gevinst.

NB! Vær opmærksom på at der ofte vil være omsætningskrav forbundet med udbetalingen af din bonus. Et omsætningskrav er at krav om at du spiller værdien af din bonus x antal gange før du kan udbetale den. Omsætningskrav forekommer på alle slags bonusser, lige fra loyalitetsbonusser til indbetalingsbonusser, velkomstbonusser og andre bonusser og kampagner.

I det næste afsnit kan du finder mere information om hvordan du bliver krediteret med en betting bonus.

Sådan får du din betting bonus

For at få del i en velkomstbonus, skal du finde den bettingside og bonus der passer til dig, og derefter trykke på ‘se tilbud’. Herefter vil du blive sendt til kontooprettelses siden hos det valgte bettingside, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig.

Nogle bettingsider tilbyder velkomstbonusser uden krav om indbetaling. Du får altså en bonus allerede efter oprettelsen helt uden at bruge penge! Andre bettingsider kræver dog en indbetaling før man bliver kvalificeret til deres velkomstbonus.

Typer af betting bonusser

Når du spiller på en bettingside vil du blive præsenteret for flere forskellige typer af betting bonusser. I dette afsnit vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige former for betting bonusser.

Velkomstbonus

Når du opretter dig som ny spiller på en bettingside vil du med ganske få undtagelser blive mødt med en velkomstbonus. De tilbud på betting bonusser du finder her på siden er alle velkomstbonusser, og gælder derfor kun for nye spillere.

Typen af velkomstbonus varierer imellem de forskellige bettingsider, men vil ofte tage form af en indbetalingsbonus. Du kan læse mere om denne type af bonus under afsnittet ‘indbetalingsbonus’.

Nogle bettingsider gør brug af en velkomstbonus uden indbetalingskrav. Disse typer af bonusser giver dig altså gratis penge at spille for ved oprettelsen! Du kan læse mere om bonus uden indbetalingskrav under afsnittet ‘bonus uden indbetaling’.

Loyalitetsbonus

Har man været aktiv på en bettingside i lidt tid, vil man opleve at man får tildelt såkaldte loyalitetsbonusser. Disse bonusser kan komme på baggrund af et optjeningssystem, eller som goodwill fra de enkelte bettingsider.

Ofte vil loyalitetsbonusser være en del af et loyalitetsprogram, nogle gange benævnt VIP-program, hvor du kan finde en masse fordelagtige tilbud. Jo mere du spillere, og jo mere du sætter på spil, jo flere point vil du optjene i loyalitetsprogrammet.

Ved at optjene point kan du låse op for forskellige bonusser, alt lige fra free-bets til kontante udbetalinger. Det kan altså sagtens betale sig at holde et ekstra øje på loyalitetsprogrammer når du spiller på de enkelte bettingsider.

Bonus uden indbetaling

En bonus uden indbetaling er som navnet antyder ganske enkelt en bonus uden krav om indbetaling. Du får altså gratis penge at spille om! Du kan modtage bonusser uden indbetaling, på forskellige tidspunkter og af forskellige type, når du spiller på en bettingside.

Nogle bettingsider vil tilbyde en bonus uden indbetaling som velkomstbonus. Disse kan tage form at mange forskellige typer af bonus, alt lige fra free-bets til rigtige penge. Mange bettingsider tilbyder også løbende bonusser uden indbetaling til deres kunder, så det er værd at holde øje med.

En bonus uden indbetaling er altså ikke en bestemt type af bonus, men en bonus der beskriver det forhold, at der ikke stilles krav om indbetaling af penge. En bonus uden indbetaling kan især være brugbar, når man afprøver en ny bettingside.

På den måde risikerer man nemlig ikke nogle af sine egne penge, før man beslutter sig for om man vil indbetale til det poker site man afprøver. Derudover er det altid rart at have chancen for at vinde penge – helt uden risiko!

Indbetalingsbonus

Stort set de fleste bettingsider tilbyder en eller anden form for indbetalingsbonus på deres site. Indbetalingsbonussen er blandt de mest almindelige former for spilbonus, som du finder på diverse bettingsider.

En type af indbetalingsbonus, er den hvor dit indskud bliver matchet med x antal %. Det kan for eksempel være en 100% indbetalingsbonus. Indbetaler du 100 kr. med en indbetalingsbonus på 100%, er du berettiget til en bonus på ekstra 100 kr. Altså i alt 200 kr.

Indbetalingsbonussen kan også være en type af bonus, hvor der er fastsat et forudbestemt beløb i bonusværdi. Dette beløb kunne eksempelvis være på 100 kr. Herefter vil det ikke have nogen indflydelse om du indbetaler 100 kr. eller 200 kr. Indbetalingsonussen er stadig på 100 kr.

Indbetalingsbonusser findes både som velkomstbonusser til nye spillere, og som loyalitetsbonusser til eksisterende spillere.

Free bet

Unikt for betting sider er de såkaldte free bet bonusser, der som navnet antyder er et gratis væddemål man kan placere på et af betting sidens mange betting markeder.

En free bet bonus kan både fås som en indbetalingsbonus, hvor der er krav om en kvalificerende indsats før man bliver krediteret med sin free bet bonus, og som en bonus uden indbetaling, hvor man ganske enkelt får stukket et gratis væddemål i hånden til en bestemt værdi.

Hvad kan man bette og oddse på

Der findes næsten uendeligt mange spilmarkeder, hvor de mest populære selvfølgelig er de største sportsbegivenheder som VM i fodbold, Super Bowl, Olympiske Lege, Tour de France med mere.

Også politiske væddemål kan være et populært spilmarked, med især de store valg rundt om i verden som eksempelvis det amerikanske præsidentvalg.

Derudover findes der spil på alt lige fra reality-tv shows, hvor man i Danmark blandt andet kan spille på vinderen af vild med dansk eller x-factor.

Der findes også mange andre typer af spilmarkeder, så kig dig godt for og se om du finder noget der passer lige præcist til dig.

I det følgende har vi beskrevet nogle af de mest almindelige betting og odds markeder.

Bet på sport

Bet på politiske begivenheder

Bet på TV-shows og reality-TV

Bet på dronningens nytårstale

Spil tips og spilfiduser

Man kan med fordel undersøge markedet for spil tips og spilfiduser inden man better, for på den måde at give sig selv nogle afgørende fordele, eller viden om bestemte væddemål.

Læs med her for at få lidt info ang. spil tips og spilfiduser, herunder hvad de er, og hvordan du finder frem til de bedste tips og spilfiduser.

Hvad er spil tips og spilfiduser

Et spil tip, spilfidus, odds tip, fif, eller bare et råd, kært barn har mange navne, men de dækker alle over det samme.

Der er ganske enkelt tale om en eller anden information du har om et væddemål, der øger værdien på væddemålet.

Eksempelvis kan du få et givent odds på at der bliver scoret under x antal mål i en fodbold kamp. Du er dog i besiddelse af viden omkring at stjerneangriberen ikke er blevet klar til kampen, og at det derfor kan være ekstra god værdi i at spiller under x antal mål.

Det er selvfølgelig en meget forenklet scenario, og gode spil tips og spilfiduser vil indeholder mange flere facetter, som på den ene eller anden måde kan have indvirkning på væddemålets værdi.

Hvor finder man gode spil tips og spilfiduser?

Du kan finde tonsvis af hjemmesider der giver der bud på spil tips og spilfiduser, lige fra dagens odds, til dagens double og forslag til til tips 13. Du kan finde tips og fiduser til stort set alle professionelle sportsbegivenheder, og mange slags amatør sport.

Andre tips og fiduser kan man høre i sin omgangskreds, på arbejdspladsen, eller blandt venner. Alle der better kender til det at gætte på ugens resultater og begivenheder med andre ligesindede.

Hvis man virkelig vil det, og er klar til at bruge nogle penge undervejs, kan man tilmelde sig bestemte sider der tilbyder spil tips og spilfiduser for penge.

Disse eksperter vil ofte fremvise deres regnskab, så man kan se hvorvidt de opererer med et overskud.

Andre sider har computer programmeret software, med algoritmer der er udviklet med det formål at gætte på resultater ud fra matematiske formler.

Her vil du også opleve, på samme måde som med rigtige eksperter, at regnskaber for deres tips og fiduser bliver fremlagt, så man kan se om man betaler for en vindende eller tabende spil tips eller spilfidus i en given periode.

Se dig ikke blind på eksperter og tips og spilfiduser i omgangskredsen

Du bør ikke udelukkende bette eller spille ud fra hvad andre siger, uanset hvor meget eksperter de kalder sig.

Du bør altid selv undersøge dine bets og spil grundigt inden du placerer dine væddemål, for på den måde at sikre dig bedst muligt.

Vær kritisk i din research – med det menes, at du bør være sikker på at de steder du får dine informationer fra er steder som god troværdighed.

Det hjælper ikke at spille på få mål fordi man har læst at stjerneangriberen er ude, for så at opdage at han starter, og at det sted du har fået din information ikke har haft styr på sine facts.

Generelt om betting og odds

Sport og andre konkurrence prægede begivenheder har siden tidernes morgen betaget utroligt mange mennesker.

En del af dem finder dertil en stor glæde i at bette på udfaldet af disse begivenheder, både for muligheden for at vinde en stor gevinst, men også fordi det mere end bare øger spændingen i den begivenhed man følger.

Har man først prøvet at have penge på højkant på eksempelvis en fodboldkamp, så ved man hvor spændende det kan være når det hold man har spillet på fører med få minutter igen, men at modstanderholdet presser hårdt på.

På betting markedet er der mulighed for at bette og spille på en nærmest utømmelig liste af sport og andre begivenheder, herunder politik og reality-tv.

Nogle har måske også hørt om at man kan spille på at dronningen nævner bestemte ting i sin nytårstale! Det ene år var der eksempelvis mange spil på at dronningen nævnte ‘Sidney Lee’.

Bedste betting sider

Der findes ikke en entydigt svar på hvilke der er de bedste betting sider, for det afhænger meget af hvilke markeder man gerne vil spille på, samt mange andre faktorer.

Nogle betting sider har mange markeder på sport, imens man ser flere og flere betting sider specialisere sig i esport. Mulighederne er mange, og derfor er det svært at pege på de bedste betting sider. Man kan med fordel prøve sig frem, og på den måde få en større forståelse for hvordan de enkelte betting sider står op mod hinanden.

Bettingsider med dansk licens

Bettingsider med dansk licens, er en betegnelse over de bettingsider der har opnået tilladelse fra spillemyndighederne til at være på det danske marked.

Det er klart fordelagtigt at benytte sig af bettingsider med dansk licens, da disse ofte er forbundet med større sikkerhed, og sjældent giver problemer i forbindelse med ind- og udbetalinger.

Endvidere er alle udbetalte gevinster der er vundet på bettingsider med dansk licens skattefrie, modsat udbetalte gevinster på bettingsider uden dansk licens.

Bettingsider uden dansk licens

Som beskrevet under afsnittet ovenfor, så er der væsentlige forskelle på at spille på bettingsider med dansk licens og bettingsider uden dansk licens.

Dette skyldes ikke mindst er man som kunde er forpligtet til at betale skat af sine udbetalte gevinster på bettingsider uden dansk licens, modsat bettingsider med dansk licens, hvor udbetalte gevinster er skattefrie.

Det er dog vigtigt at understrege at der intet ulovligt er ved at benytte sig af en bettingside uden dansk licens.

Man skal dog være opmærksom på at i tilfælde af at der skulle opstå komplikationer mellem en bettingside og kunde, da vil man være dårligere stillet med en bettingside uden dansk licens, end man ville være på en bettingside med dansk licens.

Dette skyldes at de danske spillemyndigheder kun er behjælpelige på bettingsider med dansk licens.

Se vores udvalg af bonusser og kampagner inden for casino og poker

Her på spilbonus finder du udover vores udvalg af betting tilbud, også en lang række tilbud inden for både casino og poker.

Spil ansvarligt

Hos spilbonus.dk går vi meget op i at sikre at besøgende på vores sites, er opmærksomme på risikoen ved spil. Spilbonus.dk opfordrer derfor altid til at man spiller under ansvar. Vi anbefaler derfor at man sætter en indbetalingsgrænse på sine spilleprofiler, for at sikre at dit spil ikke tager overhånd.

Har du selv, eller kender du en med et spilleproblem, anbefaler spilbonus.dk at man besøger Rofus, hvor man kan blokere sig selv fra alle spil platforme, samt Center for Ludomani, hvor man kan få hjælp af professionelle til at tage hånd om sit spilproblem.