Betting

1

1xBet

100% indbetalingsbonus op til 100€

Annonce indhold

18+ | 100% indbetalingsbonus op til 100€ | Gælder kun for første indbetaling | Regler og Vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | Rofus.nu |

2

Arcane Bet

100% indbetalingsbonus op til 600€

Annonce indhold

18+ | Regler og Vilkår gælder | Spil ansvarligt | StopSpillet.dk | Rofus.nu |

Kom godt i gang med din betting spilbonus

På denne side finder du en oversigt over diverse betting sites og tilhørende velkomstbonusser. I dette afsnit vil det kort blive præciseret, hvordan du får del i de forskellige velkomstbonusser. 

For at få del i en velkomstbonus, skal du finde det betting site og bonus der passer til dig, og derefter trykke på ‘se tilbud’. Herefter vil du blive sendt til kontooprettelses siden hos det valgte betting site, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig.

Nogle betting sites tilbyder velkomstbonusser uden krav om indbetaling. Du får altså en bonus allerede efter oprettelsen helt uden at bruge penge! Andre betting sites kræver dog en indbetaling før man bliver kvalificeret til deres velkomstbonusser.

Typer af spilbonusser

Når du spiller på et betting site vil du blive præsenteret for flere forskellige typer af spilbonusser. I dette afsnit vil vi gennemgå nogle af disse former for spilbonusser.

Bonus uden indbetaling

En bonus uden indbetaling er som navnet antyder, ganske enkelt en bonus uden krav om indbetaling. Du får altså gratis penge at spille om! Du kan modtage bonusser uden indbetaling, på forskellige tidspunkter og af forskellige type, når du spiller på et betting site.

Nogle betting sites vil tilbyde en bonus uden indbetaling som velkomstbonus. Disse kan tage form at mange forskellige typer af bonus, alt lige fra free-bets til rigtige penge. Mange betting sites tilbyder også løbende bonusser uden indbetaling til deres kunder, så det er værd at holde øje med.

En bonus uden indbetaling er altså ikke en bestemt type af bonus, men en bonus der beskriver det forhold, at der ikke stilles krav om indbetaling af penge. En bonus uden indbetaling kan især være brugbar, når man afprøver et nyt site.

På den måde risikerer man nemlig ikke nogle af sine egne penge, før man beslutter sig for om man vil indbetale til det poker site man afprøver. Derudover er det altid rart at have chancen for at vinde penge – helt uden risiko!

Indbetalingsbonus

Stort set de fleste betting sites tilbyder en eller anden form for indbetalingsbonus på deres site. Indbetalingsbonussen er blandt de mest almindelige former for spilbonus, som du finder på diverse betting sites.

En type af indbetalingsbonus, er den hvor dit indskud bliver matchet med x antal %. Det kan for eksempel være en 100& indbetalingsbonus. Indbetaler du 100 kr. med en indbetalingsbonus på 100%, er du berettiget til en bonus på ekstra 100 kr. Altså i alt 200 kr.

Indbetalingsbonussen kan også være en type af bonus, hvor der er fastsat et forudbestemt beløb i bonusværdi. Dette beløb kunne eksempelvis være på 100 kr. Herefter vil det ikke have nogen indflydelse om du indbetaler 100 kr. eller 200 kr. Indbetalingsonussen er stadig på 100 kr.

Indbetalingsbonusser findes både som velkomstbonusser til nye spillere, og som loyalitetsbonusser til eksisterende spillere.

Loyalitetsbonus

Har man været aktiv på et betting site i lidt tid, vil man opleve at man får tildelt såkaldte loyalitetsbonusser. Disse bonusser kan komme på baggrund af et optjeningssystem, eller som goodwill fra de enkelte betting sites.

Ofte vil loyalitetsbonusser være en del af et loyalitetsprogram, nogle gange benævnt VIP-program, hvor du kan finde en masse fordelagtige tilbud. Jo mere du spillere, og jo mere du sætter på spil, jo flere point vil du optjene i loyalitetsprogrammet.

Ved at optjene point kan du oplåse forskellige bonusser, alt lige fra free-bets til kontante udbetalinger. Det kan altså sagtens betale sig at holde et ekstra øje på loyalitetsprogrammer når du spiller på de enkelte betting sites.

NB! Vær opmærksom på at der kan være gennemspils krav i forbindelse med udbetaling af din bonus. Et gennemspils krav er at krav om at du spiller værdien af din bonus x antal gange før du kan udbetale den.

Spil ansvarligt

Hos spilbonus.dk går vi meget op i at sikre at besøgende på vores sites, er opmærksomme på risikoen ved spil. Spilbonus.dk opfordrer derfor altid til at man spiller under ansvar. Vi anbefaler derfor at man sætter en indbetalingsgrænse på sine spilleprofiler, for at sikre at dit spil ikke tager overhånd.

Har du selv, eller kender du en med et spilleproblem, anbefaler spilbonus.dk at man besøger Rofus, hvor man kan blokere sig selv fra alle spil platforme, samt Center for Ludomani, hvor man kan få hjælp af professionelle til at tage hånd om sit spilproblem.

1

Annonce indhold

18+ | Spil ansvarligt | Regler og Vilkår gælder | StopSpillet.dk | Rofus.nu |