Poker med vennerne

Spilbonus DK
April 21, 2021
177 Views
Poker bonus1

Indholdsfortegnelse

Spil poker for sjov eller om penge med vennerne

Før man spiller poker med vennerne er det første man bør aftale være, om hvorvidt man spiller om penge, eller om man spiller poker for sjov. 

Her er det en god ide at aftale beløbs grænser hvis man spiller cash games, eller maksimum rebuys hvis man spiller en slags turneringsformat. På den måde kan man bedre kontrollere at det ikke løber løbsk.

Hernæst skal man aftale om man spiller cash games, hvor man kan lave uendelig indbetalinger på bordet, eller om man ønsker det som et turneringsformat, hvor at når en spiller bliver slået ud, er spilleren ude. 

Man kan lave en kombination af de to, hvor den første del af spillet fungerer som et almindeligt cash game, og anden del som et turneringsformat, som man går over til efter et vist antal hænder eller tid. 

Når man går over til turneringsformat, lukker man altså for muligheden for rebuys efter x antal hænder eller tid. 

At kombinere de to formater kan være brugbart hvis man eksempelvis ønsker at holde sit spil poker med vennerne kørende i længere tid, og ikke risikere at halvdelen af venneflokken er slået ud efter en halv time.

For at gøre sit spil poker med vennerne derhjemme endnu federe, kan man overveje om man ikke bør investere i noget ordentlig pokergrej. 

Her er pokerchips og kort selvfølgelig et must have, men derudover finder du alt fra pokerborde, blind og dealer knapper, kortblandere etc. 

Du kan også finde andre former af casino spil som kan være med til at pifte aftenen lidt op – kunne det ikke være blæret med en lille roulette i hjørnet, så dem der er slået ud af poker turneringen har noget at hygge sig med imens.

Online poker med vennerne

At spille poker på nettet er en lidt anden oplevelse end det at spille derhjemme med vennerne. Det betyder dog ikke, at man ikke stadig godt kan have det sjovt med det!

Corona tiden har vist at der er masser af muligheder for at stable såkaldte ’home-games’ på benene – altså private online hjemmeturneringer! 

På den måde kan man spille poker med vennerne uden at skulle gå ud for sin dør. Så er det bare om at have tlf/video/skype forbindelsen i orden og så er underholdningen sikret!

Det er nemt at få oprettet et home game på et poker site. Det vil oftest være sådan at du efter oprettelsen af spillet får en id-kode, som du kan give til dem du ønsker skal være med i dit spil. På den måde kan de hurtigt finde spillet og tilslutte sig. 

Bemærk at det ikke er nok bare at oprette et home game, da du også skal oprettet en turnering, eller turneringer, inde fra dit home game. Så snart du har oprettet et spil, kan medlemmer af dit home game herefter gå ind og tilmelde sig dine turneringer.

Det kan derudover også være sjovt at tilmelde sig de samme online turneringer når man spiller poker på nettet, og se hvor langt man hver især kan komme. Det kan der hurtigt gå en lørdag aften med.

Spil poker for sjov

Hvis man bare gerne vil hygge sig med at spille poker med vennerne, kan man sagtens spille poker for sjov. Altså spille poker uden penge på spil.

Når man spiller poker for sjov spiller man på samme måde som ved et normalt spil, hvor hver spiller får udleveret en stak poker chips, og så kører spillet ellers helt som normalt.

Den eneste forskel er altså at i ikke spiller om rigtige penge – i spiller poker for sjov.

Læs vores komplette poker guide

Vil du gerne være den bedste ved pokerbordet, når du skal spille poker med vennerne, eller skal spille poker på nettet, så anbefaler vi at du læser den komplette poker guide til Texas Hold’em.

Her bliver du klogere på alt lige fra hvordan man spiller poker, begreber som blinds og knappen, strategier om hand-ranges, position, outs og meget mere, så du er helt klar til at spille poker med vennerne, eller spille poker på nettet.

Find dit udstyr til en perfekt aften poker med vennerne

For at gøre din poker aften med vennerne endnu bedre og ikke mindst mere indlevende, så er det nødvendigt at anskaffe sig noget ordentlig poker grej.

Vi har derfor lavet en lille oversigt over noget udstyr man med fordel kan anskaffe sig.

Author Spilbonus DK