Poker

1

Pokerstars

100 kr. i velkomstbonus ved oprettelse*

Annonce indhold

18+ | *100 kr. i velkomstbonus | Intet indbetalingskrav | Gælder kun for nye spillere | Bonussen udbetales som $17 i Spin % Go-billetter (5 x $1 og 6 x $2) | Spil ansvarligt | Regler og Vilkår gælder | StopSpillet.dk | Rofus.nu |

Kom godt igang med din poker spilbonus

Efterhånden har alle online pokersites en eller anden form for velkomstbonus til nye spillere. I dette afsnit vil vi kort præcisere hvordan du får del i din velkomstbonus.

For at få del i din bonus skal du vælge det pokersite du gerne vil benytte dig af, og trykke på ‘se tilbud’. Du vil herefter blive taget til oprettelses siden på det pokersite du har valgt, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig.

Efter oprettelsen kan du i nogle tilfælde være kvalificeret til en velkomstbonus. En velkomstbonus kan både være en bonus uden krav om indbetaling, og den kan have form af en bonus med krav om indbetaling. 

Typer af spilbonusser

Du finder flere forskellige typer af spilbonusser, når du spiller på et pokersite. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de mest almindelige former for spilbonusser du kan modtage, når du spiller på et pokersite. Bemærk der ofte er et gennemspilskrav forbundet med udbetaling af bonusser.

Bonus uden indbetaling

For at tilbyde det bedste og mest fordelagtige produkt på markedet, benytter mange pokersites sig af at tilbyde nye spillere en bonus uden indbetaling. Det vil altså sige, en bonus der giver dig gratis penge at spille for!

Alt du skal gøre er at oprette dig, og din bonus vil automatisk blive overført til din spilkonto. Sådanne bonusser på et pokersite kan eksempelvis blive udbetalt i turnerings-poletter, svarende til værdien på bonussen.

Du kan også opleve at du undervejs, når du spiller på et pokersite, vil få tildelt løbende bonusser. Disse bonusser kan også tage form af ‘gratis penge’, i form af turnerings-poletter eller andet, som på samme måde heller ikke kræver nogen form for indbetaling.

Indbetalingsbonus

Indbetalingsbonussen er den mest almindelige form for bonus, man som ny spiller bliver tilbudt på diverse pokersites. Det er at krav at man foretager en indbetaling som ny spiller, for at være kvalificeret til en indbetalingsbonus. En indbetalingsbonus kan variere i størrelse og type.

En indbetalingbonus kan være en bonus der matcher din indbetaling med x antal %. Eksempelvis kan den matche din indbetaling på op til 100%. Indbetaler du derfor 100 kr. vil indbetalingsbonussen ligeledes være på 100 kr.

Indbetalingsbonussen kan også tage form af et fastsat beløb. Eksempelvis kan den være på 100 kr. Dette beløb vil ikke ændre sig, uanset størrelsen på din indbetaling.

Loyalitetsbonus

Efterhånden som du spiller på et pokersite for rigtige penge, vil du opleve at blive tildelt såkaldte loyalitetsbonusser. En loyalitetsbonus er som navnet antyder, en bonus du får for din loyalitet til pokersitet.

Loyalitetsbonus er en samlet betegnelse for alle de bonusser du kan blive kvalificeret til, og hentyder altså kun til at det er en bonus du får for at være loyal og aktiv, og ikke en bestemt type af bonus.

Mange pokersites vil tilbyde loyalitetsbonusser igennem deres VIP-programmer, hvor man kan optjene point og derved blive kvalificeret til forskellge typer af bonusser, såsom turnerings-poletter og rigtige kontanter til udbetaling.

NB! Vær opmærksom på at der kan være gennemspils krav i forbindelse med udbetaling af din bonus. Et gennemspils krav er at krav om at du spiller værdien af din bonus x antal gange før du kan udbetale den.

Spil ansvarligt

Hos spilbonus.dk går vi meget op i at sikre at besøgende på vores sites, er opmærksomme på risikoen ved spil. Spilbonus.dk opfordrer derfor altid til at man spiller under ansvar. Vi anbefaler derfor at man sætter en indbetalingsgrænse på sine spilleprofiler, for at sikre at dit spil ikke tager overhånd.

Har du selv, eller kender du en med et spilleproblem, anbefaler spilbonus.dk at man besøger Rofus, hvor man kan blokere sig selv fra alle spil platforme, samt Center for Ludomani, hvor man kan få hjælp af professionelle til at tage hånd om sit spilproblem.