Poker

Få din poker bonus her!

Poker bonusser

Pokerstars

100 kr. i velkomstbonus ved oprettelse*

18+ | *100 kr. i velkomstbonus | Intet indbetalingskrav | Gælder kun for nye spillere | Bonussen udbetales som $17 i Spin & Go-billetter (5 x $1 og 6 x $2) | Spil ansvarligt | Regler og vilkår gælder | StopSpillet.dk | Rofus.nu |

Få din poker bonus

Du finder en lang række information om poker bonusser, herunder hvordan du får del i dem, og hvad du bør være ekstra opmærksom på.

Kom godt igang med din poker bonus

Efterhånden har alle online pokersider en eller anden form for kampagne eller velkomstbonus til nye spillere. I det følgende vil vi kort præcisere hvordan du får del i de forskellige kampagner og velkomstbonusser.

Efter oprettelsen kan vil du som oftest være kvalificeret til en velkomstbonus. En velkomstbonus kan både være en bonus uden krav om indbetaling, og den kan have form af en bonus med krav om indbetaling.

NB! Vær opmærksom på at der kan være gennemspilskrav i forbindelse med udbetaling af din bonus og eventuelle gevinster. Et gennemspilkrav er et krav om at du spiller værdien af din bonus x antal gange før du kan udbetale den.

Sådan får du din poker bonus

For at få del i din velkomstbonus skal du vælge den pokerside du gerne vil benytte dig af, og trykke på ‘se tilbud’. Du vil herefter blive taget til oprettelses siden på den pokerside du har valgt, hvor du hurtigt og nemt kan oprette dig.

Nogle poker sider tilbyder en bonus uden indbetaling som deres velkomstbonus. Du får altså en bonus og gratis penge at spille for, bare ved at oprette dig. Med andre ord får du en gratis og risikofri chance for at vinde den helt store jackpot pulje.

Typer af poker bonusser

Du finder flere forskellige typer af poker bonusser, når du spiller på en pokerside. Nedenfor har vi beskrevet nogle af de mest almindelige former for spilbonusser du kan modtage, når du spiller på en pokerside.

Velkomstbonus

Når du opretter dig på en pokerside vil du med ganske få undtagelser blive mødt med en velkomstbonus.

Typen af bonus varierer imellem de forskellige pokersider, men vil ofte tage form af en indbetalingsbonus. Du kan læse mere om denne type bonus under afsnittet ‘indbetalingsbonus’.

Nogle pokersider tilbyder velkomstbonusser uden indbetalingskrav, hvilket vil sige at du får gratis penge at spille for ved at oprette dig som spiller på sitet! Du kan læse mere om denne type bonus under afsnittet ‘bonus uden indbetaling’.

Loyalitetsbonus

Efterhånden som du spiller på en pokerside for rigtige penge, vil du opleve at blive tildelt såkaldte loyalitetsbonusser. En loyalitetsbonus er som navnet antyder, en bonus du får for din loyalitet til pokersiden.

Loyalitetsbonus er en samlet betegnelse for alle de bonusser du kan blive kvalificeret til, og hentyder altså kun til at det er en bonus du får for at være loyal og aktiv, og ikke en bestemt type af bonus.

Mange pokersider vil tilbyde loyalitetsbonusser igennem deres VIP-programmer, hvor man kan optjene point og derved blive kvalificeret til forskellge typer af bonusser, såsom turnerings-poletter og rigtige kontanter til udbetaling.

Bonus uden indbetaling

For at tilbyde det bedste og mest fordelagtige produkt på markedet, benytter mange pokersider sig af at tilbyde nye spillere en bonus uden indbetaling. Det vil altså sige, en bonus der giver dig gratis penge at spille for!

Alt du skal gøre er at oprette dig, og din bonus vil automatisk blive overført til din spilkonto. Sådanne bonusser på en pokerside kan eksempelvis blive udbetalt i turnerings-poletter, svarende til værdien på bonussen.

Du kan også opleve at du undervejs når du spiller på en pokerside, vil få tildelt løbende bonusser. Disse bonusser kan også tage form af ‘gratis penge’, i form af turnerings-poletter eller andet, som på samme måde heller ikke kræver nogen form for indbetaling.

Indbetalingsbonus

Indbetalingsbonussen er den mest almindelige form for bonus, man som ny spiller bliver tilbudt på diverse pokersider. Det er at krav at man foretager en indbetaling som ny spiller, for at være kvalificeret til en indbetalingsbonus. En indbetalingsbonus kan variere i størrelse og type.

En indbetalingbonus kan være en bonus der matcher din indbetaling med x antal %. Eksempelvis kan den matche din indbetaling på op til 100%. Indbetaler du derfor 100 kr. vil indbetalingsbonussen ligeledes være på 100 kr.

Denne type indbetalingsbonus er den du oftest vil støde på, når du spiller på en pokerside.

Indbetalingsbonussen kan også tage form af et fastsat beløb. Eksempelvis kan den være på 100 kr. Dette beløb vil ikke ændre sig, uanset størrelsen på din indbetaling.

Poker sider med og uden dansk licens

Få information om fordele og forskellene ved at spille på poker sider med eller uden dansk licens.

Pokersider med dansk licens

Pokersider med dansk licens, er de pokersider som spillemyndighederne har givet tilladelse til at være på det danske marked.

Det kan være fordelsagtig at spille på pokersider med dansk licens, da disse ofte vil være forbundet med større sikkerhed, ligesom at du sjældent vil opleve problemer med ind- og udbetalinger.

Hvorvidt en pokerside har dansk licens er også vigtigt i forhold til udbetalingen af dine gevinster, da pokersider på dansk licens sikrer dig en skattefri gevinst.

På pokersider uden dansk licens er du derimod forpligtet til at betale skat af alle dine udbetalte gevinster.

Pokersider uden dansk licens

Som beskrevet ovenfor er der nogle væsentlige forskellige på at spille på en pokerside med eller uden dansk licens.

Dette skyldes ikke mindst at man som kunde er forpligtet til at betale skat af sine udbetalte gevinster, modsat en pokerside med dansk licens hvor alle gevinster er skattefrie.

Det er dog vigtigt at understrege at der intet ulovligt er ved at benytte sig af en pokerside uden dansk licens.

Det er samtidig vigtigt at understrege at i tilfælde af at der skulle opstå komplikationer mellem kunde og pokerside, da kan de danske spillemyndigheder ikke være behjælpelige, såfremt en pokerside ikke har en dansk licens.

Generelt om poker

I det følgende finder du mere generel information om poker, om det at spille poker på en poker side og andet brugbar information.

Typer af poker

Der findes mange forskellige typer af poker, med den mest populære værende varianten Texas Hold’em. Derudover finder du spil som Omaha, 5 card draw, Omaha high low og 7 card stud.

Poker spilles med samtlige 52 kort i et kortspil, og derudover med jetoner som man ‘køber’ sig ind i runderne for. Jetonerne har en forudsat værdi, men behøves ikke at have værdi af rigtige penge. Poker kan således sagtens spilles for sjov med vennerne derhjemme.

Online poker

Når du spiller poker online kan du finde mange forskellige typer af poker spil, alt lige fra selve typen af poker (Texas Hold’em, Omaha etc.), til spiltyper som cash-games og turneringer.

Eksempler på andre former for spiltyper er Spin & Go og Sit & Go turneringer.

Prøv dig frem i de forskellige spiltyper og find frem til den du har størst succes med.

Ved cash-games spiller du direkte om penge, forstået på den måde, at de penge du tager med ind på bordet alle sammen er i spil når du deltager i en runde.

Ved turneringer køber du en adgangsbillet, som herefter giver dig adgang til turneringen. Her vil du modtage en chip stack, som du herefter kan spille for i turneringen. Størrelsen på din stack varierer fra turnering til turnering.

Eksempelvis kan du spille turneringer med store stacks, såkaldte deep-stacks. Disse turneringer plejer gerne at vare længere end turneringer hvor der er mindre stacks på spil.

Forskellen på cash-games og turneringer er også, at du ved cash-game har mulighed for at forlade bordet til enhver tid, hvorimod du ved en turneringer mister dit indskud hvis du forlader bordet (medmindre du på magisk vis ender i præmiepengene alligevel).

Live poker

Live poker er en del anderledes oplevelse, end det er at spille poker online, hvilket skyldes andre poker etiketter, samt nogle mindre ændringer i spillets gang.

Eksempelvis har du i live poker normalvis meget længere tid til at spille din hånd, end du har når du spiller online poker, hvor der ofte er en timer på.

De anderledes poker etiketter relaterer sig til forskellige ting man bør, og ikke bør gøre, når man spiller live poker.

Der kan være forskellige ‘regler’ fra spil til spil, alt afhængig af hvor man spiller med, hvem man spiller med, og hvem der laver reglerne.

Der kan eksempelvis være etikette om at man ikke taler ved bordet, når der overvejes all-in. Et andet eksempel kan være at man ikke taler ved bordet, når man ikke er en del af hånden.

Der findes mange store live pokerturneringer rundt omkring i verden, med de største begivenheder værende World Series of Poker (WSOP), hvor der er mulighed for at vinde rigtig mange millioner kr.

Man kan købe sig adgang til turneringen for større beløb, eller man kan købe sig ind i mindre satellit turneringer, hvorfra man kan vinde adgang til hovedturneringen.

De største poker sider

Pokerstars er den største pokerside målt på aktive brugere, men tendensen har været at flere og flere forlader Pokerstars, hvilket har at gøre med indførelsen i deres nye rate back system.

Det nye rate back system medfører at alle spillere, store som små, ikke modtager den samme gevinst andel. Det nye rate back system har altså direkte økonomiske konsekvenser for spillerne, hvilket er grunden til at flere og flere søger andre steder hen.

Det er dog ikke ensbetydende med at Pokerstars ikke stadig tilbyder et super produkt, så er man til poker, så er Pokerstars et rigtig godt valg.

To andre populære pokersider er 888 Poker og PartyPoker, som begge nyder stor popularitet med et stort antal aktive poker spillere.

Man kan med fordel afprøve de forskellige pokersider, for at finde frem til det tilbud der passer bedst til ens spille behov, herunder i form af bonusser og kampagner, samt rate back systemer etc.

Poker historie

Der er mange forskellige meninger om hvornår poker blev opfundet, men de fleste mener det var i starten af 1800 tallet.

Originalt blev poker kun spillet med tyve kort og fire spillere. De tyve kort fordelte sig på billedkortene, samt de fire 10’ere.

Som spillet udviklede sig, og behovet for flere spillere opstod, valgte man at tage samtlige 52 kort i brug, hvilket er den variant som vi kender i dag.

Den mest kendte og populære form for poker, Texas Hold’em, blev opfundet i 1925. Texas Hold’em har siden sin opfindelse vundet enorm popularitet, og har idag udviklet sig til et verdensomspændende fænomen, med store turneringer som ‘World Series of Poker’.

Bliv bedre til poker med vores poker guides

På vores blog side finder du en lang række guides og artikler om alt inden for gambling, herunder en masse guides og indhold til poker.

På siden for poker guides finder du alt lige fra begynder tips og tricks, til mere avancerede poker strategier som du kan tillægge dit spil.

Besøg vores side med poker guides ved at trykke her.

Se vores udvalg af bonusser og kampagner inden for betting og casino

Udover vores udvalg af tilbud på bonusser og kampagner inden for poker, tilbyder vi her hos spilbonus også en lang række tilbud på betting og casino.

Du kan finde vores udvalg af bonusser og kampagner på henholdsvis poker og casino herunder:

Spil ansvarligt

Hos spilbonus.dk går vi meget op i at sikre at besøgende på vores sites, er opmærksomme på risikoen ved spil. Spilbonus.dk opfordrer derfor altid til at man spiller under ansvar. Vi anbefaler derfor at man sætter en indbetalingsgrænse på sine spilleprofiler, for at sikre at dit spil ikke tager overhånd.

Har du selv, eller kender du en med et spilleproblem, anbefaler spilbonus.dk at man besøger Rofus, hvor man kan blokere sig selv fra alle spil platforme, samt Center for Ludomani, hvor man kan få hjælp af professionelle til at tage hånd om sit spilproblem.