Spilforslag til UFC Fight Night: Lewis vs. Oleinik

Spilbonus DK
April 2, 2021
88 Views

Her på spilbonus har vi udvalgt tre kampe til weekendens UFC Fight Night event, der finder sted i UFC APEX faciliteterne i Las Vegas, Nevada, USA. Vi kan med det samme afsløre at vi tror på aktion og kampe der bliver stoppet før tid, så læs med her for tre spilforslag til weekendens UFC event.

Derrick Lewis vs. Aleksei Oleinik

Aftenens hovedkamp står mellem amerikanske Derrick Lewis og russiske Aleksei Oleinik. Kampen står i UFC’s sværvægt division, og det er da også en af de helt store drenge vi får at se i Derrick Lewis. Lewis står 201 cm. høj og er en sand knockout konge. 18 af hans 23 sejre er kommet via knockout.

Hans modstander Aleksei Oleinik ved også hvordan man afslutter kampe. Den 43 årige veteran har i sin karriere vundet hele 59 kampe, hvoraf vanvittige 54 er stoppet før tid. Modsat sin modstander Lewis gør Oleinik sig mest med submissions, hvorpå 46 sejre er kommet.

Kampen går af fem omgange og derfor er der masser af tid til at der kan opstå de afgørende muligheder for begge kæmpere. Lig dertil at Lewis ikke er kendt for sin stamina, og at Oleinik aldrig har været ude over tredje omgang, så ligner det med stor sandsynlighed en kamp der stoppes før tid.

Her kunne Derrick Lewis være et godt bud på en vinder. Han har en overlegen fysik, og har også vundet over de større navne. Det, sammenlagt med hans knockout power, gør at vi tror på at Derrick Lewis vinder opgøret via knockout.

Omari Akhmedov vs. Chris Weidman

Weekendens co-main event byder på et interessant opgør mellem Nr. 11 rangeret Omari Akhmedov og Chris Weidman, der er tilbage i middleweight efter et lyn visit i light heavyweight.

Light heavyweight var ikke en god oplevelse for Weidman der blev knockoutet af Dominick Reyes. Det markerede samtidig hans 5 nederlag i 6 kampe. Weidman må være sulten efter at bevise han stadig høre til i toppen af UFC.

Modstanderen Omari Akhmedov har anderledes tur i den. 5 sejre og 1 uafgjort i hans seneste 6 opgør vidner om en kæmper der har evnerne. Det har da også bragt ham op som nr. 11 i UFC’s middleweight division, og Akhmedov skal forsøge at bygge videre på det med en sejr over et fint navn i Chris Weidman.

Opgøret er på forhånd meget tæt, med to kæmpere der begge er ekstremt dygtige på gulvet. Kampen kan derfor meget vel blive afgjort af hvem der har de bedste evner i striking, og hvem der har formen på dagen. Vi tror dog også sulten bliver afgørende, og her må Weidman være opsat på at bevise han har hvad der skal til. Af den årsag tror vi på at Chris Weidman tager sejren i et tæt opgør der går alle tre omgange. Derfor Weidman via decision.

Maki Pitolo vs. Darren Stewart

Et opgør der går lidt under radaren, og forståeligt nok taget i betragtning af det ikke er de mest genkendelige navne. Det skal dog ikke tage noget fra de to kæmpere, der begge vil være opsatte på at markere sig med en god præstation.

Det er to eksplosive kæmpere der møder hinanden, og begge er kæmpere der forsøger at afslutte kampen. Maki Pitolo har i sine foreløbig 13 sejre, vundet 7 på knockout, og 3 på submission. Dertil har han 5 nederlag. Darren Stewart kommer ind til opgøret med en rekord liste på 11 sejre og 5 nederlag. Af hans 11 sejre er 7 kommet via knockout og 4 via decision.

Umiddelbart ligner det en kamp hvor begge kæmpere vil forsøge at levere en god præstation, og hvordan gør man det bedre end at gå efter at stoppe kampen før tid. Derfor tror vi der er gode chancer for at kampen ikke går fuld tid.

Er du interesseret i at læse mere om weekendens UFC event kan du læse meget mere lige her.

Author Spilbonus DK