UFC 249: Henry Cejudo vs Dominick Cruz

Del Blog Indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Stævnets første titelkamp byder på et rigtig interessant opgør mellem champen Henry Cejudo og udfordreren Dominick Cruz. Dominick Cruz er hentet ind som erstatning for Jose Aldo der grundet Covid-19 krisen er fanget i sit hjemland Brasilien, imens champen Henry Cejudo skal forsøge at forsvare sin bantamweight titel for første gang, en titel han erobrede for knap et år siden imod Marlon Moraes.

Dominick Cruz

Man skal ikke mange år tilbage før at alle svarede Dominick Cruz på spørgsmålet om hvem der var den bedste bantamweight nogensinde. Så stødte han ind i først Cody Garbrandt, og tabte sin titel, og så ind i et skademareridt der indtil på lørdag når han (forhåbentlig skadesfri) går i buret, har holdt ham ude siden december 2016! Det store spørgsmål bliver om hvorvidt Cruz stadig er den atlet der gjorde ham til verdensmester. Ikke mindst det store slid på hans bentøj har taget hårdt på ham, og netop bentøjet og fodarbejdet er Dominick Cruz vigtigtste våben. Den måde han bevæger sig ind og ud af rækkevidde på sine modstandere, og de vinkler han rammer sine modstandere fra, kræver enormt meget af kroppen. Har Dominick Cruz det stadig i sig? Eller vil han få svært ved modstå det pres som Henry Cejudo vil forsøge at ligge på ham? Som sagt, et super interessant opgør!

Henry Cejudo

Champen Henry ’’Triple C’’ Cejudo. Tilnavnet ’’Triple C’’ er en henvisning til de tre guldmedaljer han besidder. En OL guldmedalje i wrestling, og de to bælter i henholdsvis UFC flyweight og bantamweight divisionerne. Champ, Champ, Champ. Triple C. Cejudo går ind til kampen som klar favorit hos bookmakerne, der ikke har meget fidus til at Dominick Cruz kan holde sig uden for Henry Cejudos rækkevide, og det bliver da også mere end bare almindelig interessant at hvordan Dominick Cruz skal løse den opgave. Henry Cejudo er nemlig i sit livs form, og kommer ind til kampen med en enorm tro på sig selv – men hvad kan man forvente af en mand der kalder sig ’’Triple C’’ og mener han er den største kampsportsudøver i historien via sine tre gange guld?

Henry Cejudo er hårdtslående, eksplosiv, dynamisk og hurtig på fødderne. Det er dog med sin wrestling at han er bedst. OL vinder siger det hele, og Cejudo er på papiret milevidt foran sin modstander når det gælder den disciplin. Forvent helt klart at Cejudo vil forsøge at tage kampen ned på gulvet.

Bud på vinder

Bookmakerne er ikke i tvivl – Henry Cejudo vil stå med armene i vejret og vil have forsvaret sin titel når vinderen er blevet annonceret. Til tre gange pengene virker Dominick Cruz dog til at være et frækt bud. Godt nok har han været længe ude, men kan han genfinde noget af det niveau der i manges øjne gjorde ham til den bedste fighter i bantamweight historien, så er der god chance for at han igen kan kalde sig selv for UFC Bantamweight Champion. Vi synes helt sikkert at der er værdi i at spille Dominick Cruz til tre gange pengene!

Vi kan slet ikke vente til UFC 249 går i gang, og vi har allerede taget chancen med Dominick Cruz. Er du lige så vild som os med at der atter er UFC på programmet, og kan du lige som os også vild med at tilføje lidt ekstra spænding, giver vi dig her en masse fordelagtige tilbud der kan gøre dig klar til UFC 249! Alt du skal gøre er at følge linket her eller nedenfor, derefter vælge det tilbud eller den bonus der passer dig, følge linket og til sidst oprette dig på vores samarbejdspartneres hjemmeside. Det tager ingen tid, og så er du klar til en fantastisk mma-aften med UFC 249!

Læs optakten til UFC main events.