UFC er tilbage

Del Blog Indlæg

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lørdag den 9 maj vender UFC tilbage til for fuld udblæsning, når det går løs med UFC 249 i VyStar Veterans Memorial Arena i Jacksonville, Florida, USA.

To kæmpe titel kampe er på et program, der derudover indeholder det ene stor opgør efter det andet. Kan Justin Gaethje med sin power levere overraskelsen imod Tony ’’El Cucuy’’ Ferguson og hans uimodståelig pres? Kan Henry ’’The Trible C’’ Cejudo forsvare sin bantamvægt titel imod tilbagevendte tidligere verdensmester Dominick Cruz? Derudover er der et spændende opgør imellem Anthony Pettis og Donald Cerrone, der tabte til sine seneste kamp til mma-kæmpen Conor Mcgregor tilbage i januar, og opgøret mellem de to sværvægts kæmpere Francis Ngannou og Jairzinho Rozenstruck, der i sammenlagt 24 sejre har stoppet kampen før tid i hele 23(!) tilfælde. Forvent tunge slag og en kamp der meget vel kunne end før tid. Er du i tvivl om den power disse to kæmpere besidder, så bare se på Jairzinho Rozenstruck’s seneste knockout sejr over UFC-legenden Alistair Overeem. Af andre prominente navne optræder både Uriah Hall og den tidligere NFL spiller Greg Hardy.

De to mest imødesete opgør er dog uden tvivl de to titel kampe. Først er det Henry Cejudo der skal forsvare sin titel imod tilbagevendte Dominick Cruz. Henry Cejudo med tilnavnet ’’Trible C’’, grundet sine tre ’’Championships’’, OL i wrestling, og to gange champion i henholdsvis UFC Flyweight og Bantamweight divisionerne, anser sig selv som den mest succesfulde kæmper i historien, idet ingen ligesom ham har formået at være både olympisk mester, og vinde bælter i to forskellige vægtklasser. Spændende vil det være at se om Henry Cejudo formår at sætte sig på kampen med sin wrestling, da Dominick Cruz, specielt med sit fodarbejde, på papiret anses for at være den bedre fighter på fødderne og med hænderne. Interessant bliver det at se om Dominick Cruz efter sine mange skader stadig er den atlet man så for efterhånden en del år siden. Ikke siden 30 december 2016, da han tabte sin titel mod Cody Garbrandt, har Dominick Cruz været i buret. Kan han modbevise sine kritikere og levere hvad mange vil mene vil være overraskelsen mod Henry Cejudo, og vise hvorfor han engang var anset som ’’The Greatest of All Time’’ i hans division, og en af de bedste nogensinde pound-for-pound? Bookmakerne hælder for nuværende til Henry Cejudo, så du får lige nu næsten tre gange pengene på en sejr til Dominick Cruz. Det synes vi her på spilbonus der er rigtig fin værdi i. Er du interesseret i at gå mere i dybden med dette opgør, er der her en mere fyldestgørende optakt til det opgør.

Aftenens største opgør er dog uden tvivl opgøret imod Tony Ferguson og Justin Gaethje. Oprindeligt stod opgøret imellem Tony Ferguson og mesteren i lightweight divisionen Khabib Nurmagomedov, men grundet Covid-19 måtte Khabib Nurmagomedov rejse tilbage til sit hjemland Rusland, hvor han siden har været forhindret i at rejse ind i USA igen. Derfor har man måtte finde en erstatning for mesteren. Og hvilken erstatning Justin Gaethje er. Tre sejre på knockout i sine tre seneste kampe, og endda alle i første omgang, taler for sig selv. Gaethje er eksplosiv og hårdtslående, og specielt hans mange spark, især imod hans modstanderes ben, kan forvolde ekstrem stor skade. Spørgsmålet bliver om Gaethje formår at modstå Tony Fergusons uhyggelig pres, og om han kan holde koncentrationen og ikke tage for mange og for store chancer. Justin Gaethje er dog Justin Gaethje, og man kan uden tvivl forvente action hver eneste gang han træder ind i buret. Desværre for Justin Gaethje (eller heldigvis hvis man spørger ham selv), er det ingen ringere end Tony ’’El Cucuy’’ Ferguson han står overfor når de to natten til søndag dansk tid står over for hinanden i aftenens main event. Tilbage i 2017 erobrede Tony Ferguson interim titlen i lightweight divisionen, men sad efterfølgende ude i et år af både personlige og helbredsmæssige årsager. Dette gjorde at Tony Ferguson mistede sin interim titel grundet inaktivitet, en titel han og mange andre mener han egentlig aldrig har tabt. I hans to efterfølgende og samtidig seneste kampe har han smadret sine modstandere, Donald Cerrone og Anthony Pettis, som pudsigt nok møder hinanden samme aften. Interim titlen er endnu engang en gang på spil, og det bliver interessant at se hvorvidt Tony Ferguson gør hvad han plejer at gøre i et UFC bur, eller om Justin Gaethje kan lave overraskelsen. Du kan læse en mere fyldestgørende optakt til det opgør her.

Mma-stævnet UFC 249 er det første store event i sportsverdenen der starter op igen efter Covid-19 krisen brød ud, og er dermed imødeset af ikke bare de mange fight-fans der sidder derude, men også alle andre sportsinteresserede der hungrer efter at se sport på tv’et. Har du brug for ekstra spænding til det store event natten til søndag dansk tid, kan du tjekke vores afsnit om betting-udbyderer, hvor vi tilbyder en masse gode tilbud. Alt du skal gøre er bare at følge linket her eller nedenfor, derefter vælge det tilbud eller den bonus der passer dig, følge linket og til sidst oprette dig på vores samarbejdspartneres hjemmeside. Det tager ingen tid, og så er du klar til en fantastisk mma-aften med UFC 249!

Find alle kommende UFC events lige her.